Energetisch Morfologische Bloedtest

Energetisch morfologische bloedtest

Je kunt nu ook een Energetisch Morfologische Bloedtest laten afnemen. Waarom zou je deze test willen doen?

Als je duidelijke klachten hebt, zoals over- of ondergewicht, weinig tot geen energie hebt, allerlei soorten huidaandoeningen hebt, hoofdpijnen, gewrichtspijnen, depressief-achtige klachten, of wanneer je niet specifiek te duiden klachten hebt waardoor je voelt dat je gewoon niet lekker in je vel zit.

Dan kan deze EMB-test je klachten inzichtelijk maken, welke voedingstekorten, zoals vitaminen en mineralen er zijn, of er energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan je klachten en wat voor impact dit dan weer heeft op het functioneren van je lichamelijke systemen. Deze test is niet alleen een energetisch morfologische bloedtest, maar ook een basis hematologische bloedtest.

Door onze bloedvaten stroomt dagelijks 7000 liter bloed rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen. Hierdoor kunnen we dan voor jou een specifiek behandelplan opstellen. Wij zijn allen immers Uniek en geen dertien stuks in een dozijn, dus een ieder van ons heeft een eigen aanpak nodig om zich weer gezond en vitaal te kunnen voelen.

Hoe verloopt een EMB-test en hoeveel kost het?
Bij je eerste EMB-test wordt een uitgebreide anamnese gedaan en wordt je bloed door middel van een vingerprik afgenomen, dit eerste consult duurt ongeveer een uur. Daarna wordt de bloedtest opgestuurd naar het lab waar het onderzocht wordt. Na 7 tot 14 dagen krijg ik de uitslag en maken we een afspraak voor je tweede consult. In dit tweede consult worden de resultaten van je gehele bloedtest aan je uitgelegd en krijg je gerichte suppletie- en voedingsadviezen, dit consult duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor deze eerste EMB-test met uitgebreide intake en uitleg zijn €185,-. Het advies is om na 6 maanden deze test te herhalen.

Interesse? bel of bericht mij voor een afspraak. 06 142 80 168